Volt már jobb hete is a szegedi csapatsportoknak – Aréna, 2022. október 10.

Nem minden szegedi sportolóknak voltak vidám napjai az elmúlt héten. Kikapott a Pick Szeged, a Grosics és a Szedeák is, a vízilabda-egyesület pedig döntetlent játszott idei első bajnoki mérkőzésén.
Szilágyi Dóra

2022. október 13. 09:01

Volt már jobb hete is a szegedi
csapatsportoknak – Aréna, 2022. október 10.
  • Továbbra sem sikerült pontot szereznie a Pick Szegednek a Bajnokok Ligájában. Juan Carlos Pastor együttese az Aalborgtól kapott ki 41–29-re a BL negyedik fordulójában. A szurkolóknak pedig egyértelmű válaszuk van arra a kérdésre, hogy a dán csapatból kit vettek volna ki a Pick Arénában rendezett találkozóról.
  • Nehezen indult a szegedi kosárlabda csapat szezonja is, ugyanis a Szedeák kemény ellenfelekkel kezdte a bajnokságot. Az Aréna vendégei Balogh Szilárd és Kerpel-Fronius Balázs.
  • Élete első nemzetközi tollaslabda versenyén szerepelt Pápai Luca. A szegedi tollaslabda egyesület játékosa az U15-ös Európa-bajnokságon párosban indult. Pinke Annával a legjobb 32 közé jutottak, vegyes párosban pedig Ágai Zénóval döntő szettre kényszerítették az angol duót. A fiatal Pápai-lányt testvérei, a magyar bajnok Balázs és Bálint is elkísérték Ibizára. Stábunk a szegediek edzésén járt, ahol az is kiderült, melyik testvér akarata érvényesül, ha zenehallgatásról van szó.
  • Nemzetközi Karate Bajnokságot rendezett a szegedi Tadashii Harcművészeti Sportegyesület. A részletekről az egyesület elnökével, Koszó Ildikóval beszélgettünk.

 

Nézze meg az Arénát, a Szeged Televízió heti sportmagazinját!

Címlapon

mutasd mind