Végrehajtói botrány, járványhelyzet, benzinár - ezek a keddi Téma témái

A Szeged Televízió hírháttérműsora Balogh Judittal. A kedd esti vendégek: Hadházy Ákos országgyűlési képviselő, Mangó Gizella háziorvos és Bujdosó Eszter ugyvezető.
Vass Imre

2022. január 18. 17:40

Végrehajtói botrány, járványhelyzet, benzinár - ezek a
keddi Téma témái

A keddi Téma témái:

 

  • Dagad a végrehajtói botrány, amely egyre több kormánypárti politikust is elérhet. Hadházy Ákos – hangfelvételek alapján állítja – hogy Potápi Árpád fideszes képviselő is befolyásolta a végrehajtói helyekre kiírt pályázatok eredményét. A független országgyűlési képviselővel beszélget a műsorvezető, Balogh Judit.

 

  • Rohamosan terjed az omikron, ehhez képest továbbra sincs ingyenes tesztelés ráadásul lerövidítették a karantén időszakát is. Miért kockázatos ez? Erről kérdezi Mangó Gabriella háziorvost Balogh Judit a Témában.

 

  • Jöhet a 700 forintos benzinár, ha újabb rekordot dönt az olaj világpiaci ára a szakértők szerint. Egyelőre február közepéig érvényes a hatósági ár, de mi lesz azután? Vendég: Bujdos Esztert a Holtankoljak.hu ügyvezetője.

 

Az adás Szeged Televízió műsorán, valamint a Facebookon és a YouTube-on is nézhető élőben, valamint visszanézhető később.

 

Az adást megnézheti itt is majd élőben: