Végigsöpört Budapesten a Hurrikán: technikai KO-val padlóztatta egyiptomi ellenfelét Kis Máté – Aréna, 2022. október 17.

Érmeket hoztak haza a kick-boksz világbajnokságról a szegedi sportolók és profi bokszmeccsen nyert Kis Máté, kontinentális bajnok. De újult erővel térhetnek vissza a szegedi kézilabdázók klubcsapatukhoz, hiszen minden játékos nyert saját nemzetével a kézilabda Európa-bajnoki selejtezőkben.
Szilágyi Dóra

2022. október 18. 15:28

Végigsöpört Budapesten a Hurrikán:
technikai KO-val padlóztatta egyiptomi ellenfelét Kis Máté –
Aréna, 2022. október 17.
  • Második helyen végzett az utánpótlás világbajnokság éremtáblázatán Magyarország. Szegedről két egyesület összesen 12 sportolót adott a válogatottnak. A Halker-Király Team Kick-box akadémia öt, a Combat D SC pedig három érmet szerezett Olaszországban.
  • Eddigi talán egyik legjobb szériáját produkálja idén a Gellért Tenisz Iskola. A szezon sikereiről a szegedi egyesület játékosával, Tóth Ákos Jánossal és a Kiss György edzővel beszélgetünk.
  • Visszatért Kis Máté, és a profik között bokszolt. Az interkontinentális és magyar bajnok sportoló vasárnap, a New Scool Promotion budapesti ökölvívó gáláján nagy fölénnyel nyert az egyiptomi Nabil Zaky ellen. A 28 éves bokszoló kislányával ünnepelt a ringben, miután a harmadik menetben technikai KO-val győzött.
  • Ott lesz az ironman világbajnokságon Simon Péter. A szegedi triatlonistával beszélgetünk a kvalifikációs versenyről.

 

Nézze meg az Arénát, a Szeged Televízió heti sportmagazinját!

Címlapon

mutasd mind