„Üzenetet hagyott apukád a kabátban, kérlek gyere vissza!” – így került vissza egy kisebb vagyon egy kabátzsebből egy ruhát adakozó fiatal nőhöz

Egymillió forintot talált egy fűtéstechnika bolt alkalmazottja egy kabát zsebében. A ruhadarabot egy nő vitte az üzletbe, amely már több éve működteti az úgynevezett szabadfogas jótékonysági akciót. A pénz, nem kis szerencsével, végül visszakerült jogos tulajdonosához.
Várnai Adrienn

2022. február 08. 08:02

„Üzenetet hagyott apukád a
kabátban, kérlek gyere vissza!” – így került vissza egy
kisebb vagyon egy kabátzsebből egy ruhát adakozó fiatal nőhöz

Az elmúlt négy évben minden télen kint áll egy fogas a Csongrádi sugárúton egy fűtéstechnikai bolt előtt, rajta meleg ruhákkal. Aki rászorul, ingyen elvihet belőle. Aki pedig teheti, az hoz kabátot, pulóvert. 

 

Így történt, hogy egyik nap három télikabáttal érkezett egy fiatal nő, aki egyből ki is akarta akasztani az állványra a holmit, de mivel az tele volt, az egyik eladó bevitte inkább a raktárba azzal a szándékkal, hogy másnap kiteszi. Sokan ismeretlenül adakoznak, csak leteszik a holmit és már mennek is. Ebben az esetben azonban ez másképp volt. Mivel a nő már többször hozott ruhákat, az eladó jól ismerte őt.

 

Kiderült az adakozó elhunyt édesapja kabátját vitte be az üzletbe. Bár minden személyes holmit átnéztek, ez a ruhadarab kimaradt valahogy. Csak a sors keze mentette meg, hogy nem került illetéktelen kezekbe.

 

Nézzék meg a Szeged Televízió riportját!