Énekkel és tortával ünnepelte A padlás ötvenedik előadását a Szegedi Nemzeti Színház

A padlás szereplői az előadás után a capella elénekelték a musical legismertebb dalát, a Mert kell egy hely címűt. Ekkor érkezett a színpadra Barnák László, a Szegedi Nemzeti Színház igazgatója a tortával.
Énekkel és tortával ünnepelte A padlás ötvenedik előadását a Szegedi Nemzeti Színház

A padlást még a koronavírus-járvány idején kezdték el próbálni 2020-ban, de a lezárások miatt csak tavaly szeptember 24-én mutathatták be a Szegedi Nemzeti Színház közönségének. Azóta, 14 hónapja játsszák a legendás musicalt, így jött el az 50. előadás szombat este.

 

„Ez azt jelenti, hogy több mint 28 ezer jegyet váltottak rá a nézők. Nagyon nagy öröm nekünk az, hogy a kicsiktől kezdve, minden korosztály itt ül délutánonként vagy esténként A padlás előadásain. Ez Méhes László rendezőnek és alkotótársainak köszönhető”

 

– mondta Barnák László, majd felsorolta az alkotókat. A színművészek közül egyébként Vajda Júlia, Mamóka minden előadásban játszott eddig. A színpadon ott volt a Rádióst és a Herceget játszó Szaszák Zsolt is, aki a kis ünnepséget talán a legmeghatottabban élte meg. Nem véletlenül, hiszen október 26-án este 3 milliméteren múlt az élete, amikor autójával egy mezőgazdasági járműbe rohant Szeged és Hódmezővásárhely között. Szaszák Zsolt arcát több műtéttel tudták helyreállítani, az arc- és homlokcsontja eltört, orra is roncsolódott, orrnyerge annyira felcsúszott, hogy az életét veszélyeztette