Tizenhárom Rosta-gól a Ferencváros ellen – Aréna, 2022. október 3.

Legyőzhetetlenek hazai pályán a szegediek: szinte minden szegedi sportegyesület győzött a hétvégi hazai bajnoki meccsén. Nyert többek között a Pick Szeged, a Grosics, a férfi tekecsapat és a röplabdázók is.
Szilágyi Dóra

2022. október 03. 13:40

Tizenhárom Rosta-gól a Ferencváros
ellen – Aréna, 2022. október 3.
  • Kiütötte ellenfelét a Szegedi Röplabda sportegyesület férfi és női csapata is a bajnokságban. A lányok az NB II-ben az Egert, a fiúk pedig az NB I-ben a Rákosmentét győzték le 3:0-ra hazai pályán. Stábunk a felnőttek edzésén járt. Azt, hogy a játékosok hogy húzzák fel egymást a meccseken és mit unnak az edzéseken, kiderül az Arénából!
  • Hat éve nem volt olyan Szegeden, mint az elmúlt hétvégén. 2016 után rendeztek újra női első osztályú labdarúgó meccset a városban. A Szeged 2–2-es döntetlent játszott a Haladással. A stúdióban a csapat vezetőedzője, Koncz Zsolt és kapusa, Csontos Zsanett.
  • Címvédőként érkezett Szegedre a Zalaegerszeg a szuperliga ötödik fordulójában. Volt miért visszavágni, hiszen a csapat éppen a mostani ellenfél ellen bukta el tavaly a bajnokságot. Most azonban meggyőző játékkal, simán verték a bajnokot a Karsaiék, így hibátlanul vezetik a tabellát.
  • Rekordot döntött Rosta Miklós a Ferencváros ellen a magyar bajnokságban. A magyar válogatott kézilabdázó 13 gólt lőtt a zöld-fehéreknek, ez a Pick Aréna új rekordja. A csapat szombaton 39–33-ra nyert a Fradi ellen. Előtte pedig 39–24-re kikapott a német Kiel ellen.

 

Nézzék meg (újra) az Arénát!

Címlapon

mutasd mind