Téma szerdán: a járvány halálozási arányai, a mai parlamenti ülés és a madárinfluenza

A Szeged Televízió hírigazgatójának, Balogh Juditnak Rig Lajos, a jobbikos országgyűlési képviselője, Keresztes László Lóránt, az LMP frakcióvezetője és Vajda Lajos, a NÉBIH járványvédelmi központjának igazgatója lesz a vendége
Vass Imre

2021. december 01. 18:24

Téma szerdán: a járvány halálozási arányai, a mai parlamenti
ülés és a madárinfluenza

Szomorú rekord – az egész világon ismét Magyarországon halnak meg lakosságarányosan a legtöbben a covid-fertőzés miatt. Mekkora ebben a kormányzat felelőssége, megfelelő-e a jenlegi járványkezelés? Ezeket a kérdéseket boncolgatja Balogh Judit műsorvezető Rig Lajos jobbikos országgyűlési képviselővel, aki önkéntes mentősként is dolgozik.

 

Zajlik az élet a parlamentben, vitáztak a veszélyhelyzet meghosszabbításáról, a minimálbérről és az úgynevezett gyermekvédelmi népszavazásról is. Ez utóbbit bojkottálta az LMP. Keresztes László Lóránt, a párt frakcióvezetője a Szeged Televízió stúdiójában.

 

Egyre több helyen, így Csongrád-Csanád megyében is szigorításokat kellett bevezetni az ismét terjedő madárinfluenza miatt. Vajda Lajossal, a NÉBIH járványvédelmi központjának igazgatójával láthatnak beszélgetést a témáról.

 

Kezdés fél nyolckor a Szegedi Híradó után!

 

A műsort itt is követhetik honlapunkon ebben a cikkben, de látható

 

a Szeged Televízió Facebook-oldalán és

a YouTube-csatornáján is.

 

Az adást itt is nézheti!