Téma kedden: tényleg fegyverszünet lesz Hódmezővásárhelyen? (frissítve)

Balogh Judit hírigazgató vendégei: Gáspár Kristóf politológus, Németh Péter, a Népszava főszerkesztője és Dorner Lajos, a VEKE elnöke.
Garai Szakács László

2022. május 03. 19:31

Téma kedden: tényleg fegyverszünet
lesz Hódmezővásárhelyen? (frissítve)
  • Polgárháborús helyzet volt, most fegyverszünetet kötöttünk – ezt mondta Márki-Zay Péter és Lázár János közös sajtótájékoztatóján. Lázár szerint egyébként nem nézik rossz szemmel a Fideszben, hogy ő együtt tart sajtótájékoztatót a volt ellenzéki miniszterelnök-jelölttel. Gáspár Kristóf politológussal elemezzük a helyzetet.
  • Problémás a sajtószabadság helyzete Magyarországon – ezt állapította meg a Riporterek Határok Nélkül Szervezet. Az uniós tagországok közül – a legfrissebb lista szerint – csak Bulgáriában és Görögországban rosszabb a helyzet, mint látunk. Németh Péterrel, a Népszava főszerkesztőjével beszélgetünk.
  • Még ugyan előre megy, de már egyre lassabban. Úgy tervezték, hogy 100-zal jár majd a tramtrain, de ennyivel soha nem ment, csak 80-nal, most pedig már ezt is korlátozták, 60-ra. Mi a baj a vasútvillamossal? Erről beszélgetünk Dorner Lajossal, a VEKE elnökével.

 

Kezdés fél nyolckor a Szegedi Híradó után!

 

A műsort itt is követhetik honlapunkon ebben a cikkben, de látható

 

 

Címlapon

mutasd mind