Téma kedden: tényleg ennyire nem érdekli Orbán Viktorékat a közoktatás? (frissítve)

Balogh Judit hírigazgató vendégei: Rékassy Balázs egészségpolitikai szakértő, Nagy Erzsébet, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének ügyvivője, Tálas Péter egyetemi tanár, biztonságpolitikai szakértő.
Garai Szakács László

2022. április 26. 19:32

Téma kedden: tényleg ennyire nem
érdekli Orbán Viktorékat a közoktatás? (frissítve)
  • Kiperelt és lényegében titokban nyilvánosságra hozott tanulmányok mutatják meg, hogy mennyi probléma volt a magyar járványkezelés és a kórházi fertőzések körül. Közel tízezren haltak meg például a kórházakban elkapott koronavírus-fertőzés következtében. Rékassy Balázs egészségpolitikai szakértőt kérdezzük.
  • Az Orbán-kormány továbbra sem akar önálló oktatási minisztériumot létrehozni, hiába követelik ezt a tanárok, akik most nyílt levelet írtak az ügyben. A Témában Nagy Erzsébet, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének ügyvivője.
  • Atomháborúvá és világháborúvá fajulhat az orosz–ukrán háború? Egyelőre csupán riogatásnak tűnik a kérdés, de Szergej Lavrov orosz külügyminiszter hétfőn egy orosz televíziónak azt mondta, esélyt lát mindkettőre. Tálas Péter egyetemi tanár, biztonságpolitikai szakértő az adás vendége.

 

Kezdés fél nyolckor a Szegedi Híradó után!

 

A műsort itt is követhetik honlapunkon ebben a cikkben, de látható

 

Címlapon

mutasd mind