Téma szerdán: feljelentés a bombás plakátok miatt; mikor lesz olcsóbb a gáz? nem tudni, mikor emelik az ápolók bérét

A Szeged Televízió hírháttérműsorában Balogh Judit hírigazgató vendégei: Bősz Anett, budapesti főpolgármester-helyettes, Balogh József energetikai szakértő, Irinyi Tamás, a megyei szakdolgozói kamara elnöke.
Szeged.hu

2022. október 26. 18:21

Téma szerdán: feljelentés a bombás plakátok miatt; mikor lesz olcsóbb a gáz? nem tudni, mikor emelik az ápolók bérét

Ezek a keddi Téma témái:

 

  • Ledobta a bombás plakátokat Magyarországra a kormány, amiben háborús pusztításhoz hasonlítja az Oroszország elleni szankciók okozta gazdasági nehézségeket. A DK budapesti polgármesterei feljelentést tesznek a plakátok miatt. Vendégünk Bősz Anett, főpolgármester-helyettes.
  • Miért kerül 1000 vagy 2000 forintba is a gáz köbmétere az önkormányzatoknak vagy az intézményeknek, ha a gáz ára már 3 és félszer kisebb, mint volt augusztusban? Balogh József energetikai szakértőt kérdezzük.
  • Megígérte a kormány az egészségügyi szakdolgozóknak is a béremelést, de csak akkor utalnak nagyobb fizetéseket az ápolóknak, ha az Európai Unió utalja a jogállamisági hiányosságok és a rendszerszintű korrupció miatt visszatartott forrásokat. Kibírja addig az egészségügy? Irinyi Tamás, a szakdolgozói kamara megyei elnöke a stúdióban.

 

Kezdés fél nyolckor a Szegedi Híradó után!

 

A műsort itt is követhetik honlapunkon ebben a cikkben, de látható