Téma kedden: elkezdődött a tanársztrájk; mit üzentek a miniszterelnök-jelöltek? (frissítve)

Balogh Judit hírigazgató vendégei: Nagy Erzsébet PDSZ választmányi tag, Molnár Áron algyői polgármester és Lakner Zoltán politológus.
Szeged.hu

2022. március 16. 19:32

Téma kedden: elkezdődött a
tanársztrájk; mit üzentek a miniszterelnök-jelöltek? (frissítve)
  • Három napig nem tanít a tanárok egy része, így szeretnének elfogadható bért és kevesebb terhet kiharcolni maguknak. Több ezer diák is tüntetett Budapesten és Szegeden is, mivel ők is látják: bajban a magyar közoktatás. Vendégünk Nagy Erzsébet, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének választmányi tagja.
  • Mi lesz az önkormányzatisággal április 3-a után? Újabb elvonások és jogkorlátozások, vagy visszaállítható-e még a települések önrendelkezési joga és visszakaphatják-e az elvont pénzeiket? A stúdióba várjuk Molnár Áron algyői polgármestert.
  • Földbe fúródott kődarabról, a háború hasznát zsebre rakó tudjuk kikről, démonizált ellenzékről és ellenzéki miniszterelnök-jelöltről beszélt Orbán Viktor, zsarnokról, megosztó, Putyinhoz dörgölőző és a miniszterelnök-jelölti vita elől gyáván elbujdosó miniszterelnökről beszélt Márki-Zay Péter március 15-én. Mit üzentek a jelöltek? Ezt elemezzük Lakner Zoltán politológussal.

 

Kezdés fél nyolckor a Szegedi Híradó után!

 

A műsort itt is követhetik honlapunkon ebben a cikkben, de látható

 

Címlapon

mutasd mind