Mélyülhet a válság, kell a pénz, nem akarnak ráfázni – Téma, 2022. szeptember 21-én

A Szeged Televízió hírháttérműsora Balogh Judittal. Vendégek: Dávid Ferenc, az DK árnyékkormányának gazdasági minisztere, Arató László brüsszeli tudósító és Nógrádi Áron az ADOM Diákmozgalom ügyvivője.
Vass Imre

2022. szeptember 21. 17:36

Mélyülhet a válság, kell a pénz, nem akarnak ráfázni – Téma, 2022. szeptember 21-én

Ezek a keddi Téma témái:

  • Ha eddig attól tartottunk, hogy gazdasági válság lesz, akkor most már csak az a kérdés, hogy mekkora. Háromszázezer katonát mozgósítanak az oroszok, az elhúzódó háború pedig mélyebb és hosszabb gazdasági válságot jelent. A magyarországi helyzetről, Dávid Ferencet, az DK árnyékkormányának gazdasági miniszterét kérdezzük.

 

  • Égetően szüksége lenne Magyarországnak arra a 3000 milliárd forintra, amit az unió jogállamisági hiányosságok és a rendszerszintű korrupció miatt tart vissza Orbán Viktor kormányától. Orbánék most szinte mindent megígérnek az uniónak, de elég lesz ez? Arató László brüsszeli tudósítót kapcsoljuk.

 

  • Anorák, sapka, sál – ez lehet a középiskolások egyenruhája a télen? A diákok nem szeretnének napi 7–8 órán keresztül 18 fokos tantermekben ülni, ezért demonstrációt szerveznek. Vendégünk a stúdióban Nógrádi Áron az ADOM Diákmozgalom ügyvivője.

 

 

Kezdés fél nyolckor a Szegedi Híradó után!

 

A műsort itt is követhetik honlapunkon ebben a cikkben, de látható

 

Címlapon

mutasd mind