Színpadon A két pápa – Körút, 2023. január 26.

Nagy ívet írunk le, a két pápától Szikora Robin és a Papa malacon át eljutunk egészen a szuperlézer központig és a Fizika Napjáig. Közben azonban elbeszélgetünk egy Kóta-díjas karnaggyal és a leghosszabb szakállú szobrászművésszel.
Színpadon
A két pápa – Körút, 2023.
január 26.

Két hívő katolikus férfi. Mindketten Istent szolgálják, de másként gondolkodnak az életről, az egyház és a Vatikán szerepéről. Benedek pápa és Bergolio bíboros, a későbbi Ferenc pápa történetét feldolgozó filmdráma óriási sikert aratott 2019-ben a mozikban. A színpadi változatát nemrég Szegeden is láthatta a közönség két magyar színművész ikon, Lukács Sándor és Jordán Tamás főszereplésével. Az előadás egyben a Szent-Györgyi Rotary Klub jótékonysági rendezvénye volt.

 

Szegeden járt Peppa Malac. A világhírű angol animációs sorozatból színpadi gyermekelőadást készítettek, így a gyerekek élőben láthatják a kedvenceiket. A londoni darabot az ünnepek alatt elhozták Magyarországra is. A Peppa Malac live show magyarországi turnéján az egyik állomás a Pick Arénában volt.

 

Nézzék meg (újra) a csütörtöki Körutat!

Címlapon

mutasd mind