Szegedi beruházásokat is leállított a kormány, bűnmegelőzési programsorozat indul – Szegedi Híradó 2022. szeptember 20-án

Nézze online a Szeged Televízió kedd esti híradóját!
Vass Imre

2022. szeptember 20. 19:00

Szegedi beruházásokat is leállított a kormány, bűnmegelőzési programsorozat indul – Szegedi Híradó 2022. szeptember 20-án

A szerkesztő ezeket a témákat ajánlja a Szegedi Híradóból:

 

  • Három szegedi beruházást is érint a kormány spórolási akciója. Ebből kettő a Szegedi Tudományegyetemnek fáj igazán. Összesen 2100 milliárd forintnyi hazai fejlesztést, építkezést függesztett fel a beruházási minisztérium. Egészen pontosan 284 projektet halasztanak 2023 utáni időszakra. Szegeden a Topolya sori atlétikai centrumot, a science parkot és egy útfelújítást érinti az átütemezés.
  • Több, mint 100 betegnek segített a Partiscum Club Szeged és a Szent Vincent Rehabilitációs központ. A két szervezet jótékonyági divatbemutatót rendezett  a Hungi Vigadóban. A bevételből a stroke-ból gyógyuló nőket támogatták.
  • A rendőrség és civil szervezetek összefogásával öt megyén átévelő több hónapos bűnmegelőzési programsorozat indult Szegeden. Az időpont kiválasztása nem véletlen, hisz ma van a Gyermekek Világnapja.

 

Ez még nem minden, érdemes megnézni a teljes adást!