Színházba hívják a pedagógusokat, hamarosan elkészül a Budapesti körút – Szegedi Híradó, 2022. november 16-án

Nézze online a Szeged Televízió szerda esti Híradóját!
Vass Imre

2022. november 16. 19:00

Színházba hívják a pedagógusokat, hamarosan elkészül a Budapesti körút – Szegedi Híradó, 2022. november 16-án

A szerkesztő az alábbi témákat ajánlja a mai híradóból:

  • Meghívják a pedagógusokat egy-egy előadásra a magyar színészek, ezzel szeretnének segíteni azoknak a tanároknak, akik az alacsony fizetésük miatt nem tudnak jegyre költeni. A kezdeményezéshez a Szegedi Nemzeti Színházban is csatlakoztak. volt, aki már így megnézhette a Parasztopera előadást is.
  • Két év alatt, elejétől a végéig, a Csillag tértől a József Attila sugárútig megújul a Budapesti körút. A munkálatok az utolsó szakaszhoz érkeztek, a tervek szerint decemberre végez majd a kivitelező. Addig azonban a közlekedőknek figyelniük kell, mivel a hétvégén megváltozik a forgalmi rend a Budapesti körút és a József Attila sugárút kereszteződésében.
  • Eltitkolt házasságról, válásról, szerelmekről szól Eisemann Mihály egyik legismertebb operettje. Az Egy csók és más semmi tele van remek szerepekkel, poénokkal, hatásos muzsikával. A Szegedi Nemzeti Színház, most a koreográfus-rendező, Juronics Tamás irányításával mutatja be a darabot. Az alkotók a Reök Palotában találkoztak a leendő közönséggel.

 

És ez még csak három izgalmas téma, a többiért nézze meg a híradót! Akár itt is: