Folytatódik az aláírásgyűjtés a postákért, rendeződhet a helyzet a Kockaház utcában – Szegedi Híradó 2022. november 11-én

Nézze online a Szeged Televízió péntek esti híradóját!
Vass Imre

2022. november 11. 19:00

Folytatódik az aláírásgyűjtés a postákért, rendeződhet a helyzet a Kockaház utcában – Szegedi Híradó 2022. november 11-én

A szerkesztő ezeket a témákat ajánlja a Szegedi Híradóból:

  • Évek óta jelzik a lakók, hogy veszélyes a közlekedés a Kockaház utcában. A keskeny útsáv mellett sok a parkoló autó, a Csanádi utcából és a Székely sor felől érkezők pedig nem férnek el egymás mellett. Mihálik Edvin a helyiekkel együttműködve most megoldást talált a problémára.
  • Gundel Takács Gábor volt a sztárelőadó a Kereskedelmi és Iparkamara vállalkozói napján. A hatodik alkalommal megrendezett találkozó fő célja az üzleti közösségek építése volt, de természetesen a helyi cégeket érintő aktuális problémák: a gazdasági válság, a száguldó infláció és a rohamosan emelkedő hitelkamatok is szóba kerültek.
  • Felveszi a világ legjobbjaival a versenyt Gardi Dominika. A szegedi Tornado Team görkorcsolyázója több számban is elindult az argentín világbajnokságon. A kitűzött cél bár a legjobb 8 volt, de a verseny körülményeit nézve, a szegedi versenyző elégedett 10. helyezésével.

 

Ez még csak három téma, érdemes megnézni a teljes híradót!