Költségvetést módosítana Szabó, nyert Áder Szegeden, fokozódik a forgalom a határon – Szegedi Híradó, 2022. június 23-án

Nézze online a Szeged Televízió Híradóját!
Vass Imre

2022. június 23. 19:00

Költségvetést módosítana Szabó, nyert Áder Szegeden, fokozódik a forgalom a határon – Szegedi Híradó, 2022. június 23-án

A szerkesztő ezeket a témákat ajánlja:

 

  • Hiába az orvosok béremelése, ez nem fékezte meg az elvándorlást az egészségügyből. A magánegészségügy pedig dinamikusan fejlődik. Úgy tűnik Szegedet és környékét vonzó piacnak látják a befektetők, mert néhány hónap alatt két nagy országos hálózat is – felvásárlásokkal- megvetette a lábát a városban. A betegek pedig kénytelenek magánrendelésre menni, ha nem kapnak megfelelő ellátást az állami rendszerben.

 

  • Külföldről érkezett önkéntesek festettek dekorációt a Fogyatékosok Nappali Intézményének falára. Az intézmény lakói is segítettek, hogy mesevilághoz hasonló hangulat költözzön a közösségi terükbe.

 

  • Egy újabb nagy falfestményt készít a Mondolo Egyesület Szegeden. A lakótelepi fűtőművek után most a belvárosban szeretnének egy természetvédelemre ösztönző, hatalmas képet készíteni. Ezért június elején gyűjtést indítottak, mivel az alkotás elkészítéséhez 655 ezer forintra van szükség. A pénz alig két hét alatt össze is gyűlt, így kezdődhet a munka.

 

És ez még csak három izgalmas téma a ma esti híradóból!

Címlapon

mutasd mind