Még több embernek segít a város, sikeres szegedi diákok, elkezdődött a ballagási szezon – Szegedi Híradó, 2022. április 29-én

Nézze online a Szeged Televízió Híradóját!
Vass Imre

2022. április 29. 19:00

Még több embernek segít a város, sikeres szegedi diákok, elkezdődött a ballagási szezon – Szegedi Híradó, 2022. április 29-én

A szerkesztő a következő témákat ajánlja a mai híradóból:

 

  • Ebben az évben már 3000-rel több nyugdíjas kap majd 10 ezer forintos támogatást. A jogosultak köre viszont változik, ha a képviselők elfogadják a szociális rendelet módosítását. A magasabb nyugdíjjal rendelkezők kikerülnek a körből,  a rokkantsági nyugdíjban, valamint a rehabilitációs ellátásban részesülők viszont megkaphatják a támogatást. A cél, hogy igazságosabb legyen a rendszer.

 

  • Elkészült a színházi körforgalom felújítása, és befejeződött a pályaszerkezet cseréje a Stefánián. Így ismét két irányban haladhat a közlekedés. A Stefánia azonban továbbra is munkaterület, de nem sokáig, érdemes felkészülni az új forgalmi rendre.

 

  • Sikeres évet tudnak maguk mögött a  Szegedi Szakképzési Centrum iskolái. Diákjaik remekeltek a szakmai és sportversenyeken. Az országos megmérettetéseket már figyelik a nagy munkaadók és a legjobbaknak állást is ajánlanak.

 

Ez még csak három izgalmas téma, az egész adást itt is megnézhetik:

 

Címlapon

mutasd mind