Szegeden hirdetett keretet a női vízilabda-válogatott kapitánya – Szegedi Híradó, 2022. június 16-án

Nézze online a Szeged Televízió Híradóját!
Garai Szakács László

2022. június 16. 18:59

Szegeden hirdetett keretet a női
vízilabda-válogatott kapitánya – Szegedi Híradó, 2022. június
16-án
  • Akár csőd közeli helyzetbe is kerülhetnek a települések, mivel a kormány kivonta az önkormányzatokat a rezsicsökkentés alól. Kovács Tamás Szeged alpolgármestere elmondta, hogy akár négyszeresére is emelkedhet például a közvilágítás ára, így viszont ezt egyedül a települések nem tudják kigazdálkodni. A kormány továbbra sem kezdett egyeztetést az önkormányzatokkal.
  • Nem csak a cowboyok, hanem az indiánok világát is bemutatja a Móra Ferenc Múzeum jövő héten nyíló kiállítása. Az Amerikából érkezett tárgyak mellett eredeti fejdíszeket, békepipát, és különböző használati eszközöket állítanak ki a tárlókba. Az indián részleg berendezését a Néprajzi Múzeumtól és a magyar indián közösség restaurátoraitól kölcsönözték ki a kiállítás idejére.
  • Szegeden hirdetett világbajnoki keretet Bíró Attila. A női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a Tiszavirág Sportuszodában nevezte meg azt a 13 lányt, aki június 20-tól vízbe ugrik majd a vb-n. A női magyar csapat egyébként az Újszegedi Sportuszodában tartja a felkészülését.

 

És ez még csak három izgalmas téma a ma esti híradóból!

Címlapon

mutasd mind