Ökölvívás és jótékonyság – Aréna, 2023. február 27. (frissítve)

Szilágyi Dóra

2023. február 27. 19:30

Ökölvívás és jótékonyság –
Aréna, 2023. február 27. (frissítve)
  • Még holnapig lehet licitálni a sportolók relikviáira a Bajnokok a bajnokokért jótékonysági aukcióján. A sportért felelős államtitkárság segítségével szerveztek gyűjtést a WonderFlora és CMT Alapítványnak. Erről beszélgetünk Tihany Viktorral, a szakállamtitkárság kommunikációs igazgatójával.
  • Nemzetközi bajnoki címet nyert Kis Máté. A Szeged Boksz Club interkontinentális bajnoka egyhangú pontozással győzte le az örmény Armen Yepremyant Algyőn és ezzel hazai közönség előtt szerezte meg az IBO nagyközépsúlyú övet. És hamarosan kiderül az is, hogy milyen amikor felesége élőben látja őt bokszolni. A gálán egyébként szintén pontozással nyert a szegedi Magyar Kinga is, mutatjuk, hogyan.
  • A szegedi Bodor karate ingyenes edzést hirdet a hátrányos helyzetű gyerekeknek. Erről beszélgetünk a klub edzőjével Bodor Gáborral.
  • Több mint 40 éve fociznak azok a veterán sportolók, akik a domaszéki senior kupán játszottak Domaszéken. A kispályás labdarúgó torna már nemzetközivé nőtte ki magát, sőt az aranyérmet éppen egy zentai csapat vitte el. Ezt a sporteseményt már több évtizede minden évben megrendezik, ráadásul sok focistának a felkészülés részét adja, hiszen bajnokságban is játszanak.

 

Nézze meg az Arénát, a Szeged Televízió heti sportmagazinját!

 

Kezdés fél nyolckor a Szegedi Híradó után!

 

A műsort itt is követhetik honlapunkon ebben a cikkben, de látható

Címlapon

mutasd mind