Szeged is megmozdult, újabb lakásokat kaptak rászorulók, elkészült a Budapesti körút – Szegedi Híradó 2022. december 8-án

Nézze online a Szeged Televízió csütörtök esti híradóját!
Vass Imre

2022. december 08. 19:00

Szeged is megmozdult, újabb lakásokat kaptak rászorulók, elkészült a Budapesti körút – Szegedi Híradó 2022. december 8-án

A szerkesztő ezeket a témákat ajánlja a Szegedi Híradóból:

 

  • 30 szociális bérlakást és 12 fiataloknak járó garzont adott át ma Botka László polgármester. A felújított IKV-s bérleményekben a piacinál sokkal kedvezményesebb áron lakhatnak, akik azokat pályázaton elnyerik. A pontozás figyelembe veszi a jövedelmi viszonyokat és a szociális helyzetet is.
  • Csütörtök reggel országszerte újabb tiltakozó akció kezdődött, immár sokadik alkalommal tüntetnek a szülők, a tanárok és a diákok az oktatás szétverése és a pedagógusok elleni indított kormányzati bosszúhadjárat ellen. Szegeden a Radnótiban, a Ságváriban, a Deákban és a Vasváriban ülősztrájkoltak a diákok, az iskolák előtt pedig szülők tüntettek.
  • Több mint 40 évig semmilyen díjat nem kapott, az utóbbi két évben viszont több mint 100-at. Karikó Katalin elismeréseiből, díjaiból nyílt kiállítás az SZTE Tanulmányi és Információs Központjában.

 

Ez még nem minden, érdemes megnézni a teljes híradót!

 

Címlapon

mutasd mind