Nyaralás, kétszer annyiért – Szegedi Híradó, 2022. június 10-én

Nézze online a Szeged Televízió Híradóját!
Garai Szakács László

2022. június 10. 19:00

Nyaralás, kétszer annyiért –
Szegedi Híradó, 2022. június 10-én
  • Néhány stiklitől eltekintve nem fogják áthárítani a fogyasztóra a különadókat – ezt mondta a Kossuth Rádió reggeli műsorában Orbán Viktor. Ennek ellentmond, hogy a légitársaságok közül a Ryanair már meg írta az utasainak, hogy velük fizetteti meg azt az összeget, amit tőlük vár el a magyar kormány. Aki ezt nem fogadja el, annak inkább visszaadják a korábban vásárolt repülőjegy árát.
  • Néhány stiklitől eltekintve nem fogják áthárítani a fogyasztóra a különadókat- ezt mondta a Kossuth Rádió reggeli műsorában Orbán Viktor. Ennek ellentmond, hogy a légitársaságok közül a Rynair már meg írta az utasainak, hogy velük fizetteti meg azt az összeget, amit tőlük vár el a magyar kormány. Aki ezt nem fogadja el, annak inkább visszaadják a korábban vásárolt repülőjegy árát.
  • Egyre hosszabbak a várólisták az idősotthonokban, a járvány idején szinte sehol sem fogadtak új lakókat. Az állam új intézmények építésére nem fordít pénzt. Emiatt az időseknek szinte nincs is más választása, mint a magán fenntartású otthonok. Itt azonban magasabbak a díjak, igaz a szolgáltatás is más lehet. Szegeden ma tették le az egyik ilyen intézmény alapkövét.

 

És ez még csak három izgalmas téma a ma esti híradóból!

Címlapon

mutasd mind