Nagyi kedvence: finom és cukormentes! – Körút, 2022. augusztus 18. (frissítve)

A Körút ma Szeged színes kulturális kínálatából válogat. Van, amire visszatekintenek, mint például az idei Thealterre, illetve a Muzsikáló Udvar produkcióira, van, amit figyelmükbe ajánlanak, mint például Chicagó Dóm téri előadásait, vagy a bábszínház jövő heti programjai. Majd tortáznak.
Márok Tamás

2022. augusztus 19. 08:26

Nagyi kedvence: finom és cukormentes! –
Körút, 2022. augusztus 18. (frissítve)

Hamarosan ismét bevonul a Dóm térre Roxie Hart, Velma Kelly, Morton Mama és Billy Flynn. Felcsendülnek az ismert számok, a Celofánember, a Mindörökké dzsessz vagy a Cella tangó. A Chicagót ugyanis még három napig játsszák a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Mutatnak részleteket az előadásból, Papp Janó pedig elmondja, mire kell figyelnie a jelmeztervezőnek, amikor egy ilyen nagyszabású produkción dolgozik. Sőt azt is elárulta, hogy Roxie Hart cipőjére egy turkálóban talált rá.

 

A műsorban Balog József, a Thealter Fesztivál művészeti vezetője értékeli az idei fesztivált. Majd megkóstolják Magyarország Cukormentes Tortáját, amit 2019 után újra a Virág Cukrászda és Kávéház cukrászmestere, Gyuris László készített.

 

A műsor itt a cikkben is megnézhető, vagy a