Müller Cecília tényleg még egy emailt sem tud rendesen elküldeni? Mit üzen a rossz zsaru Rovó László szegedi rektornak? – Ceglédi és Lakner a Szeged TV-n, itt a Jó zsaru, rossz zsaru legelső adása!

Mostantól minden héten szombaton este nyolctól.
Kovács M. Norbert

2021. február 14. 12:08

Müller Cecília tényleg még egy emailt sem tud rendesen elküldeni? Mit üzen a rossz zsaru Rovó László szegedi rektornak? – Ceglédi és Lakner a Szeged TV-n, itt a Jó zsaru, rossz zsaru legelső adása!

Az elmúlt napokban eléggé beharangoztuk, hogy új műsor indul testvérünk, a Szeged Televízió műsorán: mostantól minden szombat esténként két ismert, népszerű politikai elemző, Ceglédi Zoltán és Lakner Zoltán – akik nem mellékesen rendszeresen jelentkeznek nálunk véleménycikkekkel – beszélgetnek Balogh Judittal, a csatorna hírigazgatójával a hét legfontosabb, legérdekesebb közéleti, politikai eseményeiről.

Ahogyan azt Balogh Judit a Szeged Podcast legutóbbi adásában elmondta: a két Zoltánt gyakran lehet ugyan látni a tévében, más csatornákon, de ezekben a szereplésekben igazán egyiküknek sincs arra lehetősége, hogy véleményeiket pár velős mondatnál hosszabban, részletesebben kifejtsék az aktuális közéleti, politikai témák kapcsán, ebben a műsorban viszont pont erre lesz lehetőségük.

És nemcsak erre, hanem rendszeres nézői kérdésekre is válaszolnak majd hétről hétre, ahogyan már rögtön az első adásban is, amiből a többi között kiderül, mit üzen Ceglédi Zoltán Rovó Lászlónak, a Szegedi Tudományegyetem rektorának, és az is, hogy vállalna-e a két elemző kormányzati szerepet. Meg még sok minden, például, hogy ismeri-e Müller Cecília a „küldés mindenkinek”-gombot az emailfiókjában, és tudja-e vajon, hogy mire való.

Tehát, Jó zsaru, rossz zsaru mától minden szombat este nyolctól a Szeged Televízióban, de az adás nézhető/visszanézhető a tévé Facebook-oldalán, a Szeged.hu Facebook-oldalán, itt a Szeged.hu-n és a tévé YouTube-csatornáján is.

Szóval, csak az marad le egy-egy adásról, aki le akar.

Itt az első adás:

 

 

Címlapon

mutasd mind