Molnár testvérek: hat arany a Maty-érről – Aréna, 2022. szeptember 5.

Szegedi éremhalmozás az utánpótlás kajak-kenu vb-n, mesterhármas Mikler Rolandtól és egy szélső ütő, aki azért igazolt Szegedre, hogy a következő idényben újra az Extraligában játszhasson új csapatával.
Kurilla Viktor

2022. szeptember 07. 10:12

Molnár testvérek: hat arany a
Maty-érről – Aréna, 2022. szeptember 5.
  • Minden idők legjobb utánpótlás kajak-kenu világbajnokságát rendezték meg a Maty-éren. Többek között a szegedi egyesület adta a magyar válogatott legerősebb versenyzőit. A helyi klub összesen tizenhárom érmet szerzett. A világbajnokság legeredményesebb családja is a szegedi egyesülethez kötődik: a Molnár testvérek összesen hat érmet nyertek a világeseményen.
  • Előfordul, bár ritkán, hogy kézilabda-mérkőzésen a kapus is lő egy gólt. Na, de hármat? Mikler Roland a szezon nyitómeccsén a Budakalász ellen háromszor is betalált a hálóba. A Pick Szeged tizenöt góllal nyert hazai pályán az NB I első fordulójában.
  • Az Extraligából igazolt játékost a Szegedi Röplabda Sportegyesület. Kasnyik Bence Kecskemétről érkezett Szegedre. A jövőről az újonc játékossal és a klub elnökével, Varga Tamással beszélgettünk.