Minden a Pick Aréna avatásáról

A Szeged Televízió sportmagazinjában a Szeged-Csanád Grosics Akadémiával értékelik az idei bajnoki teljesítményüket, majd jön az Aréna az Arénában: igazi kézilabdaünnep lett a Pick Szeged vadonatúj csarnokának első meccse.
Kurilla Viktor

2021. december 14. 12:09

Minden a Pick Aréna avatásáról

Vereséggel megy téli pihenőre a Szeged-Csanád Grosics Akadémia: a tavaszi szezonból előrehozott játéknapon a Békéscsaba 2–1-re nyert a Fórumban. Folytatás immár jövőre a III. ker. TVE ellen január 30-án. A stúdióban Kurilla Viktor a csapat kapusával, Molnár-Farkas Tamással és csatárával, Kóródi Nándorral beszélgetett a bajnokság első félidejéről.

 

 

A négyszeres BL-győztes THW Kiel volt a Pick Szeged első ellenfele az új arénában. A találkozó az Európai Kézilabda Szövetségnél is kiérdemelte a Hét meccse titulust. A mérkőzés előtt óriási ünnepséggel avatták fel a Pick Arénát. A hanglat a megnyitón és a meccs alatt is szenzációs volt: felavatták a hírességek csarnokát, ahova a klub tíz emblematikus figurája került be.

 

 

Valószínűleg a szurkolóknak is örökre emlékezetes marad az első meccs az új csarnokban, de mit keresett egy Veszprém-drukker a kék szektorban?

 

 

Nézze meg (újra) az adást!

Címlapon

mutasd mind