Komjáthi Imre a Témában: A gondatlanságot és a hűtlen kezelést is kimeríti a PCR-tesztek megsemmisítése

„Nem sül le a képetekről a bőr?!” – ezt kérdezi Komjáthi Imre a PCR-tesztek megsemmisítése kapcsán. Balogh Judit hírigazgató a Szeged Televízió hírháttérműsorában kérdezte Komjáthit.
Garai Szakács László

2021. november 26. 16:36

Komjáthi Imre a Témában: A
gondatlanságot és a hűtlen kezelést is kimeríti a PCR-tesztek
megsemmisítése

Ingyenes tesztelést követel a Momentum elnöke azoknak a családoknak, ahol a gyerek osztályában igazolt fertőzöttet találtak. Donáth Anna szerint ugyanis akár alkalmanként 100 ezer forintjukba is kerülhet, ha magánúton szeretnék ellenőriztetni, elkapták-e a fertőzést a családtagok. Közben kiderült, a kormány egymillió PCR-tesztet, semmisít meg, mert lejár az 5 milliárd forint értékű eszközök szavatossága.

 

– A harmadik oltásom beadása után produkáltam tüneteket, kérdeztem a háziorvost, mi a teendő. A háziorvos megrendelte a tesztet. Öt napra rá teszteltek, három napra lett eredményem, szerencsére negatív lett – mondta az MSZP elnökhelyettese.

 

Az adásban beszéltek arról is, hogy Komjáthi Imre szakszervezeti kapcsolattartó lesz Márki-Zay Péter szakértői csapatában. – Szakszervezeti vonalról sokan keresték őt, kíváncsiak voltak, hogyan gondolkodik a munka világáról, a szakszervezetekről. Ő kellően fontosnak tartja ezt a területet, ezért bízta rám, tudta, hogy értem a szakszervezetek nyelvét – hangsúlyozta Komjáthi, aki azt is megjegyezte, „nem pozíciót, feladatot kaptam.”

 

Nézze meg (újra) a beszélgetést!