Kolumbiából egyedüli magyarként a világjátékokra – Aréna, hatszázadszor!

Fantasztikusan szerepelt Gardi Dominika a görkorcsolya világbajnokságon. A Szeged Sportolója díj 2020-as nyertese kvótát szerzett a világjátékokra.
Kurilla Viktor

2021. november 29. 20:49

Kolumbiából egyedüli magyarként a
világjátékokra – Aréna, hatszázadszor!

Első magyarként kvalifikálta magát a görkorcsolya világjátékokra Gardi Dominika. A Tornádó Team Szeged versenyzője Belgiumból adott interjút az Arénában.

 

Egy hét alatt kétszer nézett farkasszemet egymással a Pick Szeged és az észak-macedón Vardar. A Bajnokok Ligája A csoportjának csütörtöki összecsapását, a visszavágót a Jane Sandanski Arénában játszották, ahol a Pick februárban tudott először győzni története során. A mostani összecsapásnak is ők voltak az esélyesei.

 

Mire lehet jó, ha szünet van a bajnokságban a válogatott fellépések miatt? A hibákat ekkor lehet a legkönnyebben kijavítani. Simándi Árpád, a Szedeák új vezetőedzője is erre koncentrál.

 

Ha valaki futók miatt útlezárásokba ütközött vasárnap Szegeden, akkor az csak egy dolog miatt lehetett: a hatodik jótékonysági félmaraton útvonalát érintette. Idén több, mint nyolcszázan futottak az SOS Gyermekfalukban élő gyerekekért: a szervezők ezúttal is a nehézsorsú gyerekeknek adományozzák a nevezésekből befolyt összeget.

 

Ez az Aréna a Szeged Televízió sportmagazinjának hatszázadik adása volt.

 

Nézze meg az adást!