Kékek a nagy bejelentés után: hogyan tovább, Pick Szeged? – Aréna, 2022. november 14. (frissítve)

Szilágyi Dóra

2022. november 14. 19:30

Kékek a nagy bejelentés után: hogyan
tovább, Pick Szeged? – Aréna, 2022. november 14. (frissítve)
  • Alig egy hete robbant a hír, hogy a Pick Szeged vezetőedzője és segítője a szezon végén távozik a klubtól. Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapić a vezetőséggel közösen megállapodtak abban, hogy 2023. június 30-án felbontják a szerződésüket. A bejelentés után a Szeged Televíziónak nyilatkozott Kiss Bence, a Pick Szeged cégvezetője és a kékek vezérszurkolója, Szarka Attila.
  • Egyedüli magyarként a világ egyik legjobb görkorcsolyázója Gardi Dominika. A Szegedi Tornado Team versenyzője legutóbb az argentin világbajnokságon ott volt az első tízben, de előtte az Európa-bajnokságon és a világjátékokon is felvette a versenyt a top nemzetekkel ráadásul úgy, hogy Magyarországon nem nemzeti sportág a görkorcsolya, mint például Kolumbiában.
  • Második alkalommal adott otthont a Tiszavirág Sportuszoda a Naturtex Kupának. A versenyre nemzetközi mezőny érkezett, hiszen négy szerb és egy szlovák egyesület is nevezett, így összesen huszonkilenc klub több mint 380 versenyzője áll rajthoz. A szegedi sztárok, Pádár Nikolett és Vas Luca is vízbe ugrottak a hétvégén.
  • Korábban eldőlhet a bajnoki cím sorsa a teke szuperligában. A Zengő Alföld Szegedi Teke Egyesület ugyanis kilenc forduló után négy ponttal vezeti a tabellát.

 

Nézze meg az Arénát, a Szeged Televízió heti sportmagazinját!

 

Kezdés fél nyolckor a Szegedi Híradó után!

 

A műsort itt is követhetik honlapunkon ebben a cikkben, de látható

 

Címlapon

mutasd mind