Hadházy Ákos a Témában: Nincs észszerű magyarázat arra, miért várt eddig a kormány az oltási akcióhéttel

„Ha az ostoba és hatalommániás kormány hallgatott volna a józan eszére, akkor nem a tomboló járvány közepén, összevezetve kellene oltani” – írta Facebook-oldalán Hadházy Ákos. Az országgyűlési képviselő Balogh Judit hírigazgató vendége volt a Szeged Televízió hírháttérműsorában.
Garai Szakács László

2021. november 24. 13:36

Hadházy Ákos a Témában: Nincs
észszerű magyarázat arra, miért várt eddig a kormány az oltási
akcióhéttel

Mindenki örül annak, hogy az oltási hét első napján több mint százezer embert beoltottak. De közben mégis csak kérdés, hogy ezt korábban miért nem lépte meg az Orbán-kormány, miért nem volt korábban ilyen oltási hét. Hadházy Ákos a Témában arról beszélt, tudomásul kell vennünk, hogy sok honfitársunknak az oltásra való regisztráció igenis nehézséget okoz és azt régen el kellett volna törölni.

 

Hadházy Ákos azt is mondta, semmivel nem magyarázható az, hogy Magyarország miért nem vesz részt a közös uniós vakcióbeszerzésben. – A magyar vakcinagyárban kínai vakcinákat fognak gyártani. Nincs más magyarázat rá, valaki ezen meg akar gazdagodni – ezért sem veszünk részt a közös uniós Pfizer-vásárlásban Hadházy Ákos szerint.

 

Nézzék meg (újra) a beszélgetést!