Görkorcsolyás bronzérmek Portugáliából – Aréna 2022. április 11.

Hetedik helyen végzett az női vízilabda OB I-ben a Szeged SZTE. A klub vezetőedzője, Varga Tamás az Arénában értékelte az idei szezont.
Kurilla Viktor

2022. április 13. 10:48

Görkorcsolyás bronzérmek
Portugáliából – Aréna 2022. április 11.
  • Az álom továbbra is álom marad, a Pick Szegednek idén sem jött össze a Final Four a Bajnokok Ligájában. Juan Carlos Pastor együttesének múlt csütörtökön négygólos hátrányt kellett ledogozni a Flensburg ellen, a nyolcaddöntő visszavágóján. A kékek csúsztak-másztak a sikerért, de végül csak egy gólt tudtak ledogozni hátrányukból, így ezúttal a 7300 szurkoló buzdítása és a korábbi csapatkapitány Jonas Källman visszatérése sem tudott segíteni Mikleréken.
  • Öt ejtőernyős klub és a Szegedi Tudományegyetem ejtőernyős kurzusán résztvevő hallgatók vettek részt az év első ejtőernyős táborában, ahol több feladatok is gyakoroltak. Többek között a célbaugrást. Szerencsére az időjárás a kegyeibe fogadta a résztvevőket.
  • Gőzerővel készül a júliusi Világjátékokra Gardi Dominika. A Tornádó Team Szeged görkorcsolyázója a hétvégén Portugáliában, Lagosban két bronzérmet is szerzett, bizonyítva, jó úton jár.

 

Nézze meg (újra) az adást!