Folytatódnak a tüntetések, ki a felelős a lengyel tragédiáért, kinek segít turisztikai akcióterv – ez a Téma 2022. november 16-án

Nézze online a Szeged Televízió hírháttérműsorát Balogh Judittal! A szerdai adásban a műsorvezető vendégei: Bató Ágnes és Felföldi Ákos, Cseri Ferenc biztonságpolitikai szakértő és Kovács László, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke.
Vass Imre

2022. november 16. 19:33

Folytatódnak a tüntetések, ki a felelős a lengyel
tragédiáért, kinek segít turisztikai akcióterv – ez a Téma 2022. november 16-án

A Téma témái: 

 

  • Nincs vége a pedagógusok és diákok tüntetési hullámának, csütörtök este demonstráció, péntek reggel pedig ismét élőlánc lesz az ország nagyvárosaiban, így köztük Szegeden is. Bató Ágnes és Felföldi Ákos lesznek a vendégeink.

 

  • A háborúért csak Oroszország a felelős és így indirekt felelőssége is van a tegnapi, Lengyelországban két ember halálát okozó – mostanra úgy tűnik, hogy véletlenül becsapódó rakéta ügyében is – erről beszélt ma Gulyás Gergely. Mennyire volt veszélyes a helyzet, ezt elemezzük Cseri Ferenc biztonságpolitikai szakértővel.

 

  • Nem kell majd befizetniük a szállodáknak 4 százaléknyi turizmusfejlesztési hozzájárulást. Mennyire ér a könnyítés a 10-20-szoros energiaár-robbanás közepette, erről kérdezzük Kovács Lászlót, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnökét.

 

Nézze meg a teljes adást itt:

 

Címlapon

mutasd mind