Miért ilyen gyenge a forint? Mi lesz a kisnyugdíjasokkal? Miért ilyen gyakori a gyalogosgázolás? – Nézze meg itt a keddi Témát! (frissítve)

A Szeged Televízió hírháttérműsora Balogh Judittal.
Kovács M. Norbert

2022. június 14. 20:13

Miért ilyen gyenge a forint? Mi lesz a kisnyugdíjasokkal? Miért ilyen gyakori a gyalogosgázolás? – Nézze meg itt a keddi Témát! (frissítve)

Ha kedd és szerda, akkor Téma a Szeged Televízióban! A műsorban a legaktuálisabb közéleti kérdésekről beszélget Balogh Judit, a csatorna hírigazgatója szakértőkkel, érintettekkel, politikusokkal.

 

Ezek a mai Téma témái:

 

  • Már a 400 forint feletti euróárfolyam is sokkoló, közben a szakértők szerint a 440 forintos eurótól sem vagyunk messze. Mi az oka a forintgyengülésnek? Milyen hatással van a gyenge forint a magyar gazdaságra és a lakosságra? Hornyák Józsefet, a Portfolio.hu makrogazdasági elemzőjét kérdezi Balogh Judit.
  • Közel harmadával drágultak az alapvető élelmiszerek, de még a 3,9 százalékos nyugdíjkorrekció is késik egy hónapot. Mi lesz az igazán rászoruló kisnyugdíjasokkal? Mit kellene tennie a kormánynak? Vendég: Komjáthi Imre, az MSZP országgyűlési képviselője.
  • Hiába van elsőbbségük a gyalogosoknak a zebránál, sok autós még csak le sem lassít, ezért fokozott ellenőrzést tart a rendőrség az utakon. Mire érdemes odafigyelniük a közlekedőknek? Vendég: Pausz Ferenc közlekedésbiztonsági szakértő.

 

A műsor 19.30-kor kezdődik, az esti híradó után, és a kábeltévé mellett élőben nézhető, valamint utólag visszanézhető a Szeged Televízió Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján, a Szeged.hu Facebook-oldalán, és itt, ebben a cikkben is!

 

Ne hagyja ki!

 

Itt a teljes adás:

Címlapon

mutasd mind