82 nap a korszakváltásig, kispártként a választáson, 40 ezer halott, ötödik hullám – Nézze meg itt a keddi Témát! (frissítve)

A Szeged Televízió hírháttérműsora Balogh Judittal.
Kovács M. Norbert

2022. január 12. 05:39

82 nap a korszakváltásig, kispártként a választáson, 40 ezer halott, ötödik hullám – Nézze meg itt a keddi Témát! (frissítve)

Kedden és szerdán szokás szerint Téma a Szeged TV-ben, ahol Balogh Judit hírigazvatóval beszélgetnek szakértők, politikusok és érintettek a legaktuálisabb közéleti témákról.

 

Ezen a kedden ezek a Téma témái:

 

  • Már csak 82 nap van hátra a korszakváltásig. 82 nap múlva, április 3-án az Egységben Magyarországért és a civilek szövetsége leváltja Orbán Viktor lelketlen, korrupt és kapzsi rendszerét – így kommentálta a választás időpontjának bejelentését az Egységben Magyarországért ellenzéki összefogás. Ungár Péter, az LMP listavezetője lesz a műsor vendége.
  • Sorra jelentik be a jelöltjeiket a pártok a választásokra, köztük a várhatóan csupán néhány ezres szavazótáborral rendelkező politikai szervezetek is. Megéri indulni, hiszen akár 600 millió forint állami támogatáshoz is hozzá lehet jutni. Horn Gábor, a Republikon Alapítvány elnöke elemezi a helyzetet.
  • Átlépte a 40 ezret a járványban elhunytak száma Magyarországon, az operatív törzs már a negyedik oltás bevezetésén gondolkodik. De miben lesz más a már elkezdődött ötödik hullám a negyediknél? Min kellene változtatnia a védekezésért felelős kormánynak? Falus András immunológus és Havasi Gábor, a Momentum egészségügyi szakpolitikusa is a műsor vendége lesz.

 

A műsor minden kedden és szerdán az esti híradó után kezdődik, és a kábeltévé mellett a Facebookon és a YouTube-on is nézhető élőben.

 

Itt a teljes adás:

Címlapon

mutasd mind