Bemutatja programját az ellenzék, sztrájkolnak a tanárok, egyre több a háború civil áldozata – Nézze meg itt a szerdai Témát! (frissítve)

A Szeged Televízió hírháttérműsora Balogh Judittal.
Vass Imre

2022. március 09. 19:40

Bemutatja programját az ellenzék, sztrájkolnak a tanárok,
egyre több a háború civil áldozata – Nézze meg itt a szerdai Témát! (frissítve)
  • „Az Egységben Magyarországért készen áll Magyarország kormányzására és arra, hogy visszatérjünk a nyugati útra. Eközben a magyar kormány továbbra is Brüsszelt támadja és a Putyinnal kötött bizniszeket próbálja menteni." Vélhetően erről is beszélnek az ellenzéki pártok kormányprogram-bemutatóján. Az adás vendége Z. Kárpát Dánielt, a Jobbik alelnöke. 

 

  • Akár háromnapos is lehet a jövő heti tanársztrájk. Míg a kormány a sztrájkot próbálja meg ellehetetleníteni, addig a szakszervezetek kitalálták, hogyan játszhatják ki a sztrájkjog kiüresítését eredményező kormányrendeletet. Gosztonyi Gáborral, a Pedagógusok Szakszervezetének alelnökével beszélget a műsorvezető, Balogh Judit.

 

  • Elméletileg megnyitottak 6 humanitárius folyosót Ukrajnában, hogy a civilek elmenekülhessenek, gyakorlatilag azonban – a hírek szerint – ezek közül többnél, továbbra is válogatás nélkül lőnek mindenkire az oroszok. Vendég: Rácz András Oroszország-szakértő.

 

A Téma adásait a kábeltévén túl a Facebookon és a Youtube-on élőben is lehet nézni, és ha valaki lemarad róla, utólag is visszanézheti.

 

Itt a teljes szerdai adás: 

Címlapon

mutasd mind