Az újszülött alpakacsikónak már neve is van! – Szegedi Híradó, 2022. július 20-án

Nézze online a Szeged Televízió Híradóját!
Garai Szakács László

2022. július 20. 19:00

Az újszülött alpakacsikónak már
neve is van! – Szegedi Híradó, 2022. július 20-án
  • Ujhelyi István szerint az elmúlt tizenkét évben a Fidesz nem gazdasági csodát tett Magyarországon, hanem egy olyan homokvárat épített, amely az első szembejövő, globális krízis esetén összeomlott. A kormány – a folyamatosan hangoztatott szlogenje ellenére – jelenleg nem megvédi a családokat, hanem inkább megszorításokkal sanyargatja őket.
  • Egyszerre több helyen oltottak tüzet kedden a katasztrófavédők, ezek közül a legnagyobb tűzeset a Bajai út mellett történt. A nádas, bozótos területről felszálló hatalmas füstöt szinte a város minden pontjáról lehetett látni, éjszakára pedig a belvárosba is befújta a szél az orrfacsaró füstöt. A rendőrség még nyomoz, de akár szándékos gyújtogatás is történhetett.
  • Ma már kánikula van, és csapadékot egyelőre nem jósolnak a meteorológusok. Néhány hete szárnyra kapott egy hír, hogy a jégkárelhárításra alkalmazott berendezések működtetőit megfenyegették, mert az terjedt el, hogy ezek felelősek a csapadékhiányért. Stábunk is körbenézett a környéken, hogy működnek ezek az eszközök.

 

És ez még csak három izgalmas téma a ma esti híradóból!

Címlapon

mutasd mind