Gólzápor Újszegeden és a Fórumban is; Nagy Péter Spanyolországban is bajnok lett

A Szeged Televízió sportmagazinja a Pick Szeged legutóbbi BL- és bajnoki mérkőzésével is foglalkozik. Az Aréna vendége volt Lele Ambrus és Szeged súlyemelő olimpikonja is.
Kurilla Viktor

2021. december 07. 12:55

Gólzápor Újszegeden és a
Fórumban is; Nagy Péter Spanyolországban is bajnok lett

Kicsit sem volt szokványos BL-meccse a múlt héten a Pick Szegednek, hiszen öt éve nem látott hóvihar zúdult le Aalborgra, ami miatt a tervezettnél két órával később kezdődött a mérkőzés. Mint utóbb kiderült ez Bodóékat zavarta meg jobban, a csapat szokatlanul tompán és pontatlanul játszott. A vereség ténye mellett annak aránya is fájó, hisz összesítésben az Aalborg két meccs alapján egy góllal jobbnak bizonyult.

 

 

Csütörtökön a Kiel ellen már a Pick Arénában javíthat Juan Carlos Pastor együttese. A csapat szombaton játszotta utolsó mérkőzését az Újszegedi Sportcsarnokban, amelyen gáláztak az Eger ellen. A 44–29-re végződő meccs edzőnek, szurkolónak és játékosnak is különleges volt. Kurilla Viktor vendége volt Lele Ambrus.

 

 

Gólokból, fordulatokból és izgalomból sem volt hiány vasárnap este a Szent Gellért Fórumban. Vasárnap este a Nyíregyházát látta vendégül a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, a labdarúgó NB II 19. fordulójában. A második félidő elején úgy tűnt könnyedén tartja itthon a három pontot Dragan Vukmir együttese, de a Spartacus két perc alatt felállt, de nem sokáig maradt talpon.

 

 

Spanyolországban hangolt a világbajnokságra Nagy Péter. Ott is bajnok lett.

 

Nézze meg (újra) az adást!

Címlapon

mutasd mind