Tollaslabda, női vízilabda, darts, sportlövészet – Aréna, 2023. március 13. (frissítve)

Szilágyi Dóra vendégei a stúdióban: Varga Tamás vezetőedző és Jákó Csaba, a zsombói Cél-Tudat SE edzője.
Hollósi Zsolt

2023. március 13. 19:32

Tollaslabda, női vízilabda, darts, sportlövészet – Aréna, 2023. március 13. (frissítve)

A szerkesztő ajánlata a mai Arénából:

 

  • Nyolc év után elköszönt az EL-CO Tech Tisza Tollas Sportegyesület edző párosa, Didi Purwanto és felesége. Az indonéz házaspár a hétvégén még ott volt az Extraliga szegedi fordulóján. A csapat az ősi rivális Pécs ellen kikapott, de a Székesfehérvár ellen győzni tudott. A klub versenyzői elbúcsúztak az ázsiai szakemberektől. Valószínűleg minden edző álma az, hogy a tanítványai így beszéljenek róla.

 

  • Keményen helytáll a női vízilabda OB I legfiatalabb csapataként a szegedi egyesület. A stúdióba várjuk a vezetőedzőt, Varga Tamást.

 

  • Robbantanak a darts magyar mezőnyében a Sun City Darts Club versenyzői, akik egyszerre több versenyen is elindulnak. Országos és régiós bajnokságon, egyéniben, párosban és csapatban is. A klub legutóbb a Sándorfalvi Darts Openen egy arany, egy ezüst és egy bronzérmet nyert. A szegediek elvitték a legnagyobb kiszállót, a legrövidebb leget és a legtöbb 180-at. A klub befogadta a stábot egy edzésre és megmutatták, hogy kell dartsozni. Hamarosan kiderül, hogy sikerült-e.

 

Nézze meg az Arénát, a Szeged Televízió heti sportmagazinját!

 

Kezdés fél nyolckor a Szegedi Híradó után!

 

A műsort itt is követhetik honlapunkon ebben a cikkben, de látható

 

 

 

Címlapon

mutasd mind