Kézilabda, vízilabda, úszás, asztalitenisz – Aréna, 2023. április 17. (frissítve)

Szilágyi Dóra vendégei a stúdióban a zue.hu szegedi vízilabda egylet vezetőedzője, Kiss Csaba, valamint Horpácsy Hanna és Márton Balázs, a Muréna Szegedi Úszó- és Búvárklub két versenyzője.
Hollósi Zsolt

2023. április 18. 07:14

Kézilabda, vízilabda, úszás, asztalitenisz – Aréna, 2023. április 17. (frissítve)

A szerkesztő ajánlata a mai Arénából:

  • Idén először győzte le az OTP Bank-Pick Szeged a Telekom Veszprémet. A magyar kézilabda két  nagyágyúja most az NB I-ben játszottak egymással. Juan Carlos Pastor együttese 30–28-ra nyert az Építők ellen a Pick Arénában. A csapat így közelebb került ahhoz, hogy megnyerje az alapszakaszt. Mutatjuk a hétvégi bajnoki összefoglalóját.
  • Olimpiai érmesekkel együtt úsztak Szegeden azok, akik ott voltak az Ötpróba Úszónapokon a Tiszavirág Sportuszodában. A háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Storcz Botond és a négyszeres ezüstérmes úszó Cseh László a pontgyűjtő program nagyköveteként utazott Szegedre. Idén egyetlen vidéki helyszínként a városban rendezték meg ezt az eseményt, ahol 500, 1500 és 3000 métert lehetett teljesíteni.
  • Minden idők legjobb utánpótlás országos bajnokságán van túl a szegedi Asztalitenisz Sport Klub. Az egyesület versenyzői közül Szögi Szonja magyar bajnoki címet nyert Szarvason. Ezen kívül Erdélyi Blanka párosban szerzett egy meglepetés ezüstérmet is, pedig társával most játszottak először. Mutatjuk, mit mondtak a főszereplők a verseny után.

 

 

Nézze meg az Arénát, a Szeged Televízió heti sportmagazinját!

 

Kezdés fél nyolckor a Szegedi Híradó után!

 

A műsort itt is követhetik honlapunkon ebben a cikkben, de látható